Født 2.2.2002

Hamperokkens Skaidi (Hamperokkens Ylva - NUJCH Lauvåsens Jæger)

Hamperokkens Skaidi. Parringsvalp etter Lauvåsens Jæger fra Oddvar Moe's siste kull i Tromsø på Hamperokkens Ylva. (nærmest på bildet under) Stor, kraftig tispe med et fenomenalt gemytt. Stor jaktlyst, men var sein til å ta stand, ville gjerne ta opp fuglen selv hvis det i det hele tatt ble en kort stand. Stabiliserte seg i 3 års alderen og vi fikk da endel premieringer på jaktprøve, etterhvert også 1.AK på Kongsvold.
Etterhvert ble hun igjen egenrådig i stand, sto stødig lenge til jegeren nærmet seg, men resite gjerne på 25 meter og med rypene 5-10 meter lenge framme, ble det for lange hold.
Etter 1.AK, var hun elitehund og vi ville prøve et kull på henne. Valget ble på Heggelifjellets Bexo som så ut til å passe bra  med blodslinjer og interessante resultater. Et kull på 7 ble det i 2005 med mange trivelige hunder. Eierne er stort sett veldig fornøyd (Rahja, Zelda) både med gemytt og jaktegenskaper.
Så kom det nye hunder i hus (Lusca, Molly) og da Guro datter gjerne ville ha en hund, ble hun hushoinn på Nardo og Andreas sin leikekamerat. Da Erlend meldte seg, ble det travelt på Nardo og datter Kathrine på Stabækk overtok. Der har hun det flott sammen Ingvild og Tord som lufter og steller henne. Er mye på turer i Bærum og på ferier og helger i Valdres eller Vauldalen. Fikk endel jurkuler som sprakk og ble etterhvert litt stiv og støl, og dro så til de "evige jaktmarker" våren 2013, vel 13 år gammel.

2 hjerteknusere fra kullet med Heggelifjellets Bexo

Din overskrift

2 krabater like før levering

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingvild | Svar 27.02.2011 22.07

Skaidi pusen min har blitt 11 år og hun storkoser seg hjemme hos oss på bekkestua

Berit Stene 01.03.2011 12.30

Ingvild er en skikkelig hundejente! Har fulgt alle kullene våre i valpekasssen og er kjempeflink med Skaidi og alle de andre hundene. Stolt Bippa og morfar

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.10 | 21:08

Hei. Har jaktet støkkjakt i mange år. Har nå lyst til å prøve med hund. Aktiv familie på 4 som alle nå bare prater om hund(tispe) :)Noen som pl.l nye kull?

...
18.05 | 21:05

Kjempefott hjemmeside,og for noen flotte bilder av valpene!
Per Einar

...
15.05 | 18:04

Takk for hyggelig besøk og fin hjemmeside.
Ståle L.

...
21.03 | 22:04

Hei ja, vet pr nå ikke mere enn det som står på valpelista på www.nisk.no Gå inn der og se og ta eventuelt kontakt med de oppdretterne som skal ha kull.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE