Født 21.04.

NSUCH Steinfossens Kaisa (Steinfossens Liss - Skårgangens Fellow)

NSUCH Steinfossens Kaisa . Min første avlstispe. En utrolig trivelig og ærlig hund som vi hentet i Kristiansand hos Kari og Oddvar Røinås i Steinfossen. Hun var parringsvalp etter min Skårgangens Fellow i et kull på 8, hvorav mange senere gjorde det godt på prøver og utstilling (Se bl.a. Steinfossens Rocky).
Kaisa ble jaktet mye med både høst og vinter og hun var en tøff jente som fant mye fugl og behandlet den sikkert. Tok tidlig stand og sekunderte godt (første gang 4 mnd gammel på sin far).
(For prøveresultater , klikk på navnet over)
Hadde 3 kull i henholdsvis 1990 med Zico, 1992 med Garp og i 1994 med Kuropatka Aeroflot. I og med at hun hadde mye det samme blodet som mange andre gode tisper på denne tiden som brukte US O'Chico, valgte jeg å gå litt andre veier og brukte godt premierte hunder (Zico) som ikke hadde vært brukt så mye (Garp) eller var ny i Norge (Aeroflot). Mener å ha lyktes godt med det meste da det har blitt mange gode jakt- og prøvehunder. I første kullet fikk 4 stk 1.AK. Med Garp ble Diana etterhvert stammor til Kennel Fagermoa, og i siste kull ble min Jæger etterhvert Dobbeltchampion. Avkom med godt gemytt, god helse (100 % HD-fri) og godt eksteriør, tilsammen 24 valper. 10 av disse var premiert på jaktprøve.
Kaisa døde nær 14 år gammel pga et "lite drypp?" etter en jakttur i Meråker.
Her er vi på vinterjakt i Vauldalen. Kaisa var en sikker lystapportør både på jakt og prøve.

Din overskrift

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.10 | 10:08

Vi har tanker om et nytt kull i løpet av våren 2021, men foreløpig ikke endelig bestemt. Hvis dere vil stå på valpeliste så send meg en email med info,

...
06.10 | 14:37

Hei! Planlegger dere nye valpekull?
Vi leter etter ny valp. Har akkurat mistet vår IS pga alderdom.

...
04.07 | 19:43

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe en rød rirsk setter tispe.
Hvor kan jeg søke for å finne ut hvem som har til salgs?

...
21.02 | 22:07

Nå er du på Kennel Lauvåsen. Alle valper herifra heter da noe med Lauvåsen foran. Tror din hund må ha hett Brusens Pia, født i 2006? Send meg en mail eller ring

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE