Fotoalbum

Helga 27.2-1.3 hadde vi valpetreff i Vauldalen ved Brekken, Røros der kullene både fra Skaidi i 2005 og Luscakullene fra 2006 og 2008 var invitert. 12 valper av totalt 24 deltok pluss endel "gammelhunder" så vi ble en fin gjeng. Hadde en strålende dag i fjellet lørdag med tungt føre, men noen situasjoner med fugl ble det. Søndag var det litt overskyet, men fint "jaktvær", og nå hadde vi så mye fugl at alle hundene hadde vel kontakt. Her var det mye å lære for både store og små, men tror alle hadde utbytte av helga. Etter fjellturen lørdag var det samling i peisestua med foredrag om dressur og hundepsyke av Marianne (mor til Jago) og presentasjon av Kennel Lauvåsen fra Birger. I tillegg en masse spørsmål om dette og hint. Lørdag kveld hadde vi trivelig sosialt samvær med middag på Vauldalen Fjellhotell hvor de fleste bodde.

Det blir ikke noe valpetreff inå vinteren 2010, men vi satser på å få til et nytt i 2011 der også det siste kullet kan være med.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.04 | 11:04

Hei,
Her er født 7 valper, men dessverre alle er borttinget. Lykke til videre!

...
15.04 | 13:20

Hei!
Jeg ser etter irsk setter tispe. Dere har sikkert flere interesserte, men gjerne sett meg på liste og kontakt hvis aktuelt.

Mvh Berit Overrein Myrbakke

...
12.04 | 09:48

Venter i spenning på nytt fra og med i dag (terminen). Står på valpelista og i en forhåpentlig lovende posisjon.

...
22.10 | 21:08

Hei. Har jaktet støkkjakt i mange år. Har nå lyst til å prøve med hund. Aktiv familie på 4 som alle nå bare prater om hund(tispe) :)Noen som pl.l nye kull?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE