Felles treningssamling Imingen-Lauvåsen

Treningssamling i Vauldalen 14.-16.2 2020

Flott valpesamling for Lauvåsen/Imingen hunder i Vauldalen i helga. Takk til alle deltagerne for å stille opp og ikke minst til Nina og medhjelpere Solfrid, Stig og Kristin.
Til tross for et pessimistisk "yr" fikk vi en topp dag i solskinn på lørdag og godt fjellvær også på søndag. Fra Lauvåsen stilte Arven, Fia, Frøya og Sissi ellers mange Vegas-halvsøsken fra Imingen både som UK og AK hunder. Selv om rypa nok hadde sett på "yr" og vi har snø nok for svømmeknappen, kunne vi registrere stor utvikling og progresjon i treningen for de fleste. Bare d å gå i lag med folk og andre hunder uten å la seg distrahere er et stort steg videre for unge hunder. Og alle prøvde virkelig å vise seg fram. Ca 40 starter alt i alt, masse spørsmål og analyser av "hvorfor gjør de sånn" er nok med å bringer oss videre.
Jegermiddag på Vauldalen Fjellhotell med 25-30 deltagere og god mat og stemning kan nok mange misunne oss.
Som oppdrettere takker vi for at dere stiller opp og hjelper oss i vårt arbeid for en ennå bedre irsksetter (også GS) og vi sitter igjen med minner om ei trivelig helg og tro på at vi er på rett veg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.10 | 10:08

Vi har tanker om et nytt kull i løpet av våren 2021, men foreløpig ikke endelig bestemt. Hvis dere vil stå på valpeliste så send meg en email med info,

...
06.10 | 14:37

Hei! Planlegger dere nye valpekull?
Vi leter etter ny valp. Har akkurat mistet vår IS pga alderdom.

...
04.07 | 19:43

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe en rød rirsk setter tispe.
Hvor kan jeg søke for å finne ut hvem som har til salgs?

...
21.02 | 22:07

Nå er du på Kennel Lauvåsen. Alle valper herifra heter da noe med Lauvåsen foran. Tror din hund må ha hett Brusens Pia, født i 2006? Send meg en mail eller ring

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE