Lauvåsen's Bonnie, kull på gang. Positiv ultralyd!

NUCH Lauvåsen's Tm Bonnie er parret med Imingens Pn Vegas

17.mars 2019: Kull på gang. Positiv ultralyd.
Tok ultralyd på Bonnie på onsdag, og ifølge veterinær er det iallefall 4-5 valper.
Erfaringsmessig er de forsiktig med å antyde noe mer, men det er da gjerne noen flere, gerne 7-8, dvs et normalt kull. Alt så greit ut, men vi vet jo ikke fordeling tispe/hannhund før ved fødsel. Nå er vi ca halvveis i graviditeten.
Stilte Bonnie på jaktprøve i Meråker på lørdag, VK-debut, men det ble ingen suksess denne gang. Hun begynner å bli litt preget av situasjonen, og kom seg ikke ut i skikkelig søk. Det var også siste sjans i denne omgang, NKK sier at tisper ikke bør startes etter 5.uke.

Som sagt tidligere så er tispelisten litt for lang. Dere som står på liste hos flere, bør ta valp annetsteds hvis dere får tilbudet. Jeg får uansett en hard/vanskelig prioriteringsjobb når den tid kommer.

 

 

13.februar 2019 Parring.
Vi har nå parret vår NUCH Lauvåsen's Bonnie med Imingens Pn Vegas. Parring fant sted den 13.2 og det tilsier valpefødsel ca 17.4 (midt i påska). Levering ved 8 uker blir da rett over pinse, 12.juni. Men om parringen gir valper er jo for tidlig å si noe om. Men vi har trua da tidspunktet skulle være helt optimalt.

Både Bonnie og Vegas er meget godt dokumenterte irsksettere både på jaktprøver og på utstilling. De har utmerket helse (Fri for CLAD, PRA rcd1 og rcd4) og alle forfedre i 4 generasjoner har A-hofter og de 2 har en sum HD-indeks på ca 220. Tillitsfullt og stødig gemytt, rolig i hus og hundegård.

Hvorfor Vegas? Jeg tror denne kombinasjonen passer godt til hverandre. Bonnie kan være litt var i jaktprøvesammenheng for "skrik og skrål" og binder seg litt og vil ha kontakt (noe det at hun rapporterer på skog er et symptom på). Vegas er heller andre vegen og lar seg ikke affisere av noe, jakter djervt og stort uansett. Så får vi det beste av begge blir dette meget bra!

Det er allerede stor interesse for valper, spesielt tispevalper, men ta gjerne kontakt. Vi mprioriterer kjøpere som kan gi hunden et godt og aktivt liv, jakt er absolutt, jaktprøver gjerne. Selges på normale NISK-retningslinjer.

Se data Vegas her:
(https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=NO42544%2F13

Se data Bonnie her:
https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=NO46608%2F14

Lauvåsen's Bonnie
Står stødig fra tidlig alder
Bonnie 2 år gammel i Finnmark
Reiser kontrollert hvis litt avstand, men også frisk hvis nært. Lite medfødt jagelyst i oppflukt og skudd
Apporterer naturlig både varm og kald rype
Kort, men god pels. Lite snø og ising i hårlaget.
Rapporterer på skog. 1.AK m/ÆP i Hemne 2019.
Imingens Vegas

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.10 | 21:08

Hei. Har jaktet støkkjakt i mange år. Har nå lyst til å prøve med hund. Aktiv familie på 4 som alle nå bare prater om hund(tispe) :)Noen som pl.l nye kull?

...
18.05 | 21:05

Kjempefott hjemmeside,og for noen flotte bilder av valpene!
Per Einar

...
15.05 | 18:04

Takk for hyggelig besøk og fin hjemmeside.
Ståle L.

...
21.03 | 22:04

Hei ja, vet pr nå ikke mere enn det som står på valpelista på www.nisk.no Gå inn der og se og ta eventuelt kontakt med de oppdretterne som skal ha kull.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE